HANDELSBETINGELSER

1. BESTILLING
På OS Teknik kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer som ikke er på siden er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Aftaler indgås på dansk.
Leveringstiden kan variere og fremgår altid ved hvert produkt. 
Der er ikke mulighed for at se tidligere ordrer ved en login mulighed på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse kan du sende en mail til os.

2. BETALING
På Hundtofte Autoophugs webshop kan der betales med: Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, Maestro, og Mastercard. Der tages INGEN GEBYRER! Vi leverer IKKE pr. efterkrav! 

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden. 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS der kan læse dem. Hverken Hundtofte Autoophug eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Foxservice.nu, der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Vi kan dog godt regulere beløbet nedad.

3. INDLEVERINGSBETINGELSER
Alle reparationer betales af kunden. Inden påbegyndt reparation fremsendes tilbud på reparationen, med mindre andet er aftalt. Afvises tilbud, eller ønskes enheden retur uden reparation, faktureres kunden kr. 150,- i undersøgelsesgebyr.
Når tilbud er fremsendt, opbevares enheden i 2 uger. Besvares tilbuddet ikke inden for denne periode, sendes enheden retur med en regning på kr. 150,-

Vi afprøver kun de funktioner, som enheden er repareret for. Evt. andre fejl, som enheden måtte være behæftet med, men som ikke er angivet ved indskrivningen, bliver ikke behandlet. Der tages derfor forbehold for sådanne skader, uanset tidspunktet for disses opståen. Ved enkelte reparationer kræves, at enheden efterfølgende opdateres, ved opdatering slettes alt indhold i enheden. Husk derfor at tage backup af data før indlevering.

4. FORSENDELSE
Forsendelsesgebyret er kr. 0

5. FORTRYDELSESRET
Når du indsender dit Fox suspension produkt, er der tale om en vare der skal laves specielt til dig. Ligeledes accepterer du, ved indsendelse af produktet til service at sælger påbegynder arbejdet hurtigst muligt efter modtagelsen. Dermed bortfalder de normale 14 dages fortrydelsesret jf. forbrugeraftaleloven.

Det er et krav og ekspeditionen fremmes hvis fyldestgørende informationer følger pakken, eksempelvis kopi af ordrebekræftelse samt kopi af en eventuel forudgående korrespondance m.v.